Miksi Diginäytöt, on paras nimitys digitaaliselle ulkomainonnalle?

12.03.2023

Digitaalinen ulkomainonta on kasvanut huimasti viime vuosina ja sen eri muodot ovat yleistyneet nopeasti. Näin ollen onkin syntynyt monia eri nimityksiä, jotka kuvaavat tätä kehittyvää alaa. Mm. jättiscreenit, ulko led-näytöt, tienvarsinäytöt, valotaulut ja digiscreenit ovat kaikki esimerkkejä nimityksistä, joita käytetään digitaalisesta ulkomainonnasta puhuttaessa.

Vaikka nämä nimitykset ovat kaikki hyvin kuvaavia, niin näitä nimiä on tälle alalle selkeästi liikaa. Me tykkäämme käyttää nimeä Diginäytöt. Diginäytöt kattaa kaikki digitaaliset ulkomainonnan muodot ja kuvaa selkeästi, että kyseessä on näyttöjä, joilla esitetään digitaalista sisältöä. 

Lisäksi diginäytöt on lyhyt ja ytimekäs nimitys, joka on helppo muistaa ja käyttää. Tämä helpottaa myös markkinointia, kun tarjotaan digitaalisen ulkomainonnan palveluita.

Diginäytöt ovat monipuolinen ja tehokas tapa mainostaa yritystäsi tai tuotettasi, sillä ne mahdollistavat lyhyen ja ytimekkään mainoksen joka voi olla kuvaa ja tekstiä tai vaikkapa liikkuvaa kuvaa ja ääntäkin. Diginäytöt voidaan asentaa kaikkialle, sisälle tai ulos, missä vain haluat mainostaa - tienvarsille tai kaduille, pysäkeille, näyteikkunoihin, rakennusten julkisivuihin yms.

Diginäytöt sopivat käytettäväksi monilla eri toimialoilla. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi mainontaan, tiedottamiseen, viestintään ja jopa interaktiivisiin peleihin. Diginäytöillä voidaan lisätä merkittävästi asiakkaiden huomiota ja kiinnostusta.

Lopuksi, vaikka digitaaliselle ulkomainonnalle onkin keksitty monia eri nimityksiä, Diginäytöt kattaa kaikki eri muodot ja on selkeä, ytimekäs ja helposti muistettava nimi. Tämä nimi onkin paras valinta tulevaisuuden digitaalisen ulkomainonnan nimitykseksi.