Sastamolo Kings saavutti unelmansa - nousu Suomisarjaan on tosiasia!

07.04.2023

On aika juhlia Sastamolo Kingsin menestystä! Seuran 21 kauden mittainen taival 2. divisioonassa on nyt päättynyt, ja he ovat viimein saavuttaneet unelmansa noususta Suomisarjaan. Yrityksemme on ylpeä siitä, että olemme saaneet olla mukana tukemassa tätä upeaa joukkuetta heidän menestyksekkäällä kaudellaan ja olla osa heidän historiallista saavutustaan.

Sastamolo Kingsin tie Suomisarjaan ei ole ollut helppo. Monien vuosien kova työ, sitoutuminen ja yhteishenki ovat kuitenkin tuottaneet tulosta. Joukkueen pelaajat, valmentajat ja taustahenkilöt ovat yhdessä rakentaneet menestystarinan, joka huipentui tämän kauden voittoon ja nousuun ylemmälle sarjatasolle.

Yrityksellämme on ollut ilo tukea Sastamolo Kingsiä heidän matkallaan kohti Suomisarjaa. Olemme tarjonneet joukkueelle digitaalisen ulkomainonnan palveluja, joiden avulla he ovat saaneet viestiä tärkeistä otteluista ja tapahtumista yleisölle. On ollut hienoa nähdä, kuinka yhteistyömme on auttanut heitä saavuttamaan entistä laajemman yleisön ja herättämään paikallisen yhteisön kiinnostuksen salibandyyn.

Sastamolo Kingsin saavutus on esimerkki siitä, että määrätietoisella työllä, sitoutumisella ja vahvalla yhteishengellä voidaan saavuttaa suuria päämääriä. Heidän menestystarinansa rohkaisee meitä jatkamaan kehitystyötä omalla alallamme ja myös etsimään uusia tapoja tukea lahjakkaita urheilijoita ja joukkueita heidän matkallaan kohti huippua. Aikanaan jo päätimme, että paikallisten yhteisöjen tukeminen on tärkeää. Yhteisön tuella ja yritysten panostuksella voimme edistää urheilun kehitystä ja antaa nuorille mahdollisuuden kokea urheilun iloa ja kasvaa lajin parissa. Yrityksemme on sitoutunut jatkamaan tätä työtä ja tukemaan muitakin urheiluseuroja.

Sastamolo Kingsin historiallinen nousu on innoitus meille kaikille, ja se rohkaisee meitä myös matkallamme kohti omaa huippua. Toivotamme Sastamolo Kingsille menestystä tulevissa Suomisarjan peleissä ensi kaudella!