Valmista markkinointisuunnitelma koko vuodeksi - Diginäytöt tarjoavat muuntuvan mainospaikan

15.03.2023

Diginäytöt ovat erittäin tehokas tapa mainostaa yritystä tai tuotetta ympäri vuoden. Niiden avulla voit tavoittaa suuren yleisön ja välittää viestisi selkeästi ja vaikuttavasti. Diginäyttöjen avulla voit mainostaa erilaisia tuotteita ja palveluita eri aikoina vuodesta. Oman pysyvän mainospaikan hankkiminen mahdollistaa sen, että voit hyödyntää kampanjoita ja teemoja ja pysyä asiakkaidesi mielessä jatkuvasti.

Valmistamalla koko vuoden markkinointisuunnitelman ennakkoon, voit hyödyntää erilaisia markkinointiteemoja ja pitää yrityksesi mielenkiinnon yllä asiakkaiden keskuudessa. Diginäytöt ovat tehokas tapa tavoittaa ihmisiä nopeasti ja välittää viestiäsi selkeästi ja vaikuttavasti. Markkinointisuunnitelman liittäminen Diginäyttöjen vuosisopimukseen mahdollistaa sen, että voit hyödyntää tämän mainospaikan joustavasti ja saat sen muuntautumiskyvystä kaiken irti.

Esimerkiksi ystävänpäivänä voit käyttää Diginäyttöjä mainostaaksesi lahjoja ja palveluita, jotka sopivat tähän teemaan, tai vaikka tarjota alennusta tai yllätyslahjaa asiakkaille.. Keväällä voit mainostaa tuotteita ja palveluita, jotka liittyvät kevääseen, kelien lämpiämiseen ja talven taakse jäämiseen. Juhannuksena voit mainostaa Suomen kesään sopivia palveluita tai vain muistuttaa mitä ilman ei kesässä pärjää. Syksyllä ja talvella voit hyödyntää Black Fridayt sekä Cyber Mondayt tehdäksesi kampanjoita jotka jää mieleen. Joulun alla voit mainostaa joululahjoja, lahjakortteja ja yleisesti tarjota joulumieltä.

Diginäyttöjen avulla voit tavoittaa asiakkaitasi eri paikoissa, kuten kauppakeskuksissa, kaduilla, pysäkeillä ja paljon muualla. Näin voit tavoittaa suuremman yleisön ja parantaa mahdollisuuksiasi kasvattaa liiketoimintaasi. Markkinointisuunnitelman valmistaminen etukäteen koko vuodelle mahdollistaa sen, että voit hyödyntää diginäyttöjen mainospaikkaa tehokkaasti ja välittää viestisi eri teemoihin sopivasti. Digitaalisen mainonnan erityisiä puolia on juuri tämä muuntautuvuus, yksi mainospaikka ei tarkoita yhtä ja samaa mainosta, mutta asiakkaasi löytävät mainontasi kun osaavat sitä samasta paikasta hakea.

Jos olet kiinnostunut Diginäytöillä mainostamisesta tai oman Diginäytön hankinnasta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Me autamme mielellämme sinua valmistamaan tehokkaan markkinointisuunnitelman koko vuodelle, joka sopii juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.