Web-kehittäjä etsinnässä!

Haetaan web-kehittäjää. Mahdollisuus joustavaan ja projektiluontoiseen tehtävään!

Oletko innokas, joustava ja sitoutunut tekijä, joka etsii mahdollisuutta kehittyä sekä työskennellä rennossa ilmapiirissä? Jos vastauksesi on kyllä, niin jatka lukemista - Tämä voi olla tilaisuus juuri sinulle!

Yrityksemme tarjoaa mahdollisuuden työskennellä monipuolisten web-projektien parissa. Etsimme tiimiimme osaajaa, joka veisi eteenpäin yrityksemme eri web- ja sovellushankkeita. Erityisesti toivomme PHP- ja React-osaamista sekä ymmärrystä MySQL-tietokannoista. Docker-konttien hallintaan liittyvä osaaminen on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä projektikohtaisesti joustavin aikatauluin. Meille on tärkeää, että tekijämme voivat tasapainottaa työn ja vapaa-ajan.

Kannustamme luovuutta ja itsenäistä ajattelua ja toivomme valmiutta ottaa vastuuta sekä halua kehittää olemassa olevaa sovellustamme. Olemme yrityksenä eteenpäin pyrkivä ja arvostamme avointa ja rehellistä kommunikaatiota.

Mikäli koet omaavasi jo tarvittavia taitoja, tai olet varma siitä, että opit työtä tekemällä, niin haluamme kuulla sinusta! Lähetä itsestäsi lyhyt esittely sähköpostiin: info@skyled.fi

Ota rohkeasti yhteyttä!